CEB Girona 57 - 49 Cadet M. Salle Ploms '01

04/03/2016 - 16:00 a Pavelló Sant Josep

Després del descans de la competició durant Setmana Santa i de l’exitosa participació al Torneig Mare Nostrum, tornàvem a l’activitat amb el desplaçament més llarg que haurem de fer aquesta temporada per enfrontar-nos al CEB Girona, equip amb el qual ja vam coincidir la temporada passada en categoria Infantil.

El cert és que, malgrat estones de bones sensacions i algunes notes positives, i que en cap moment no va baixar els braços, l’equip no es va sentir mai massa còmode a la pista i va acabar cedint contra un rival que, com ja va passar la temporada passada, sense ser ni molt menys superior ni tècnicament ni físicament, va posar-hi més intensitat i es va adaptar molt millor al (també per no perdre el costum) força estrany criteri arbitral. De fet, i tal com ens van comentar des de l’afició local, no vam tenir massa “sort” en l’assignació, sobre tot pel que fa a un dels dos àrbitres, segons sembla vell conegut per terres gironines i no precisament per les seves bones actuacions.

En qualsevol cas, de nou sap greu que els rivals acabin enduent-se els partits sense ser ni molt menys superiors. Ja ens ha passat diversos cops aquesta temporada (els dos enfrontaments contra Grup Barna i CN Terrassa, el de Samà Vilanova a casa, i fins i tot el de Lleida malgrat la diferència final en el marcador), i seguim tenint llacunes que ens acaben costant els partits. La igualtat és la nota dominant en aquesta categoria, com bé ho demostra que el Lleida, equip al que vam guanyar el primer partit de la temporada, va acabar classificant-se pel grup de dalt, i són petits detalls els que sovint tenen gran influència en el resultat final, sobre tot si tenen a veure amb caràcter i intensitat. La lectura positiva és que, si jugant lluny del nostre nivell ens falta poc per guanyar un bon equip com el CEB Girona, el dia que estiguem fins ens sortim. Tant de bo.

Esperem doncs que aquesta segona fase, en què la igualtat hauria de ser encara més notable vistos els resultats de la primera i els d’aquesta jornada, els nostres siguin capaços, ja sense massa pressió per la classificació, de rendir al màxim nivell cada partit i si més no mantinguin les opcions fins el final, com gairebé es va aconseguir a la sempre difícil pista gironina. Propera oportunitat, diumenge a La Salle contra un altre vell conegut, el CB Mollet.

Parcials: 14-11 / 12-13 / 19-12 / 12-13

Anotadors: Estivill (-), Basora (3), Diao (4) , Bisús (2), Chàrlez (13) -cinc inicial-; Díaz (2), Moriones (6), Llauradó (7), Aragonès (12).

Rebots (42, 13o/29d): Basora (2), Diao (12), Bisús (5), Díaz (3), Moriones (3), Llauradó (7), Estivill (2), Chàrlez (2), Aragonès (6).

Triples (3): Moriones, Chàrlez, Aragonès.
Faltes comeses/rebudes: 24/26.
Eliminats (1): Basora.

Resultats i classificació.

Més imatges aquí.

DSC_0430

DSC_0452
Fotos: Mònica Navais.