UE Mataró 71 - 66 Cadet F. Salle Ploms '01-'02

21/06/2024 - 12:00 a Centre Catòlic

UE MATARÓ GROC vs ZAMAR 2000 SALLE-PLOMS 71 – 66

Partit elèctric i molt disputat el què es va celebrar aquest passat diumenge a Mataró. L´arrencada del partit va ser molt decebedora per part del nostre equip. Sense capacitat defensiva, amb errades “infantils” en el llançament i amb una manca de concentració evident, el primer període es tancava amb un fatídic 23-6. Davant el joc local, les reusenques no oposaven altra cosa que la seva presència física.

Tanmateix, aquest equip reconeix que l’orgull i el treball no poden ser donats de banda. Amb una sortida molt forta en el segon període, s’anaven escurçant les distàncies en el marcador; al minut 17 s’havia retallat la diferència fins al 28-23 (parcial de 5-17). D´aquí fins l’arribada de la mitja part, certes precipitacions visitants i grans decisions de les locals van deixar el resultat en una diferència de 10 punts (43-33).

Quedava tota la segona part per refer el camí. El tercer període va seguir mostrant una millora progressiva de l´equip. La defensa s’havia tornat forta i molt complicada de superar, mentre que en atac s’enllaçaven millor les accions, permetent fluïdesa en l´anotació. Amb tot, les mataronines mostraven una lleugera superioritat prop de l´anella, motiu pel qual la diferència no s’havia escurçat prou (mn. 30, 57-49).

El darrer període va ser espectacular. Les nostres jugadores van sortir a per totes i van aconseguir posar-se a 2 punts de distància (64-62) a 5 minuts per finalitzar el partit. En aquesta fase del partit es van desaprofitar 3 atacs seguits sense encistellar –les defenses corresponents havien estat bones- i en el moment que el Mataró va agafar la línia de cistella ja es van apoderar del partit. A manca de tres minuts encara existien opcions reals d´aconseguir un resultat positiu, però el gran esforç desenvolupat va passar factura i ja no es va poder assolir la primera victòria com a visitant.

Tot i la derrota, cal destacar el creixent esforç de tot l’equip per competir, motiu que fa entreveure grans jornades de bàsquet en les properes setmanes.

Proper partit, rebrem la visita de l´altre equip de Mataró: Boet. Serà dissabte, 29/10, a les 10:30 del matí i al Pavelló Joan Sirolla.

L’Equip què va disputar l´encontre era format per:

Valle A. (9), Anaya C., Achaerandio I. (2), Sanahuja P. (11), Martín I. (4), Hernández J. (3), Alcové A. (4), Juncosa N., Porres A. (3), Gomis M. (13), Montes N. (8), Baudés E. (9).

Crònica: Manel Sebastià