Cadet F. Salle Ploms '01-'02 58 - 54 AE Boet Mataró

06/05/2024 - 10:30 a Pavelló Joan Sirolla

Nova victòria en l’encontre disputat al Pavelló J. Sirolla el passat dissabte. El començament del partit va ser una repetició dels darrers disputats per les nostres jugadores: poca concentració en el joc, la qual cosa portava a moltes errades en atac i desconcert en defensa. La part positiva d’aquesta situació era que les visitants tampoc es mostraven molt més encertades que les reusenques, de manera que el parcial d’aquest primer període no era terrorífic: 7 – 11.

En el segon període, la situació es va capgirar. Amb un treball defensiu local molt acurat i esforçat es van començar a posar les bases en el domini del partit. A banda, es dominaven els taulers, fet que donava més confiança i fortalesa al joc plomista. Al minut 16 s’havia produït un parcial de 14 – 4, mostra de la diferència existent a la pista. D’aquí a l’arribada de la mitja part, igualtat, sense que les nostres jugadores aprofitessin el desencert visitant per trencar el partit (min. 20: 28-22).

En el tercer període van tornar a veure el “dragon khan” reusenc. Noves situacions de desencert mental, amb les conseqüències previsibles en aquests casos: a manca de 2 minuts per la fi del tercer període, parcial de 4-13. S’ajustava el partit amb el resultat de 38-39 en el minut 30.

I el darrer i definitiu període vam poder veure una noca cara lluitadora i positiva de les verd-i-negres. Les mataronines oposaven una defensa molt tancada, ratllant la zona, que creava dubtes ofensius en les locals. Aquestes, davant la situació plantejada, ajustaven molt millor les posicions defensives i trencaven contínuament les ofensives rivals. Tot i no tenir un dia encertat des de la línia de 6.25, els llançaments de mitja distància i el rebot ofensiu permetien reconduir el partit cap a la banda reusenca, aconseguint poder arribar a la fi del partit amb un avantatge còmode i just pel que s´havia pogut veure al llarg de la matinal: 58-54.

Proper partit, visita a Manresa contra el JOVIAT “B”.