Júnior Femení A 72 - 49 Barça CBS

27/07/2024 - 19:30 a Joan Sirolla

Victòria del Júnior Femení A a casa front un equip que, malgrat la derrota, segueix a la part alta de la classificació. Els dos equips venien d’un bon començament de lliga, les nostres amb un balanç 6-0 i el Barça amb un balanç 5-1.

Un primer quart per oblidar, amb una defensa molt fluixa, permisiva, deixant jugar a plaer a les visitants, va fer que ens passéssim tres minuts sense anotar i rebre un parcial de 0-8 per un marcador a falta de tres minuts de 4-12. Les errades en els tirs lliures feia que no castiguéssim la seva defensa per acabar anotant només 7 punts en aquest primer quart, 6 dels quals en joc. 7-14 per començar a remolc el partit.

A partir d’aquí el dit de, “el bàsquet és un estat d’ànim” va fer efecte, i les nostres líders van començar a treure el caràcter per estirar de l’equip quan cal. Vàrem començar a defensar millor tota la pista i vam poder arribar jugant molt més còmodes, amb moltes més avantatges que van permetre a les nostres interiors situacions fàcils fora-dins per tirs exteriors, i triangulacions i 1c1 clars. Una petita reacció que va fer que la igualtat arribés al marcador, concedint massa punts a un rival que no perdonava. El resultat a la mitja part era de 27-27.

Dels millors quarts que han fet les nostres ens esperava. Els ajustos defensius en la pres sorgien efecte, començàvem amb bones sensacions contestades per un tir de tres del Barça que no va fer que ens refredéssim. En 4 minuts un parcial de les nostres de  15-0 amb dos triples quasi consecutius confirmaven la reacció. Les visitants només van anotar 8 punts, 4 en joc durant aquest quart. Les alternatives defensives van seguir desquiciant l’atac per acabar aquest quart de la millor manera, amb un parcial total de 25-8 i el 52-35 al marcador.

Amb la sensació d’haver trencat el partit i amb bones defenses, malgrat que ens castiguessin amb faltes molt dubtoses- entre elles una tècnica a una jugadora de banqueta sense cap tipus de motiu segons la percepció de banqueta i delegats-, el partit seguia sent de màxima tensió.

Un ambient increïble, amb les grades plenes donant suport a les nostres, generant molta pressió a tots els visitants al nostre pavelló, ens van portar a l’últim quart amb una motivació espectacular. Començàvem el quart amb dos triples consecutius, bones defenses sempre castigades amb faltes de cos o tirs lliures -45 en contra en tot el partit-. Malgrat tot, les nostres no cedien  el protagonisme. El Barça va anotar en aquest quart 5 punts en joc, la resta des de la línia de tirs lliures. Els darrers minuts van ser un regal per les nostres que seguien encertades des de 6,75. Final de quart amb un parcial de 20-14, per finalitzar el partit 72-49.

Donar les gràcies a tothom que va venir al partit i tots els que es van quedar després de veure el Copa Cat. Femení donant suport a les nostres.

Important menció també al retorn d’una de les jugadores més importants de l’equip després de 2 mesos de lesió. Benvinguda Andrea!

Que tot ens serveixi per tenir les piles carregades fins que arribi el descans del nadal!