Júnior Masculí A 62 - 51 Olesa de Montserrat

27/07/2024 - 10:45 a Joan Sirolla

El Júnior Masculí Interterritorial va començar la lliga amb una victòria a casa davant el Nou Bàsquet Olesa per 11 punts de difèrencia (62-51), gràcies a un partit molt treballat per part de tot l’equip.
Els locals van començar molt forts el partit amb una defensa molt agressiva i amb un gran encert en atac (4 triples anotats) per arribar al final del primer quart amb 21-9 al marcador. El segon quart va començar de la mateixa manera, però amb menys encert en atac (13 punts), però el treball defensiu va propiciar que la diferència al marcador es pogués mantenir, arribant al descans amb 36-23 al marcador. El tercer quart va ser d’una anotació bastant pobra, però els locals seguien augmentant la diferència al marcador, gràcies a la defensa (13-7 en el 3r quart). El 3r quart acaba amb 49-30 al marcador. En iniciar el darrer quart, els visitants necessitaven una resposta ràpida per poder enganxar-se al partit i van posar una zona 3-2 i una caixa i 1 per intentar canviar la dinàmica del partit. Els locals no van tenir encert en atac i una sèrie de pilotes perdudes propiciava que els d’Olesa s’apropessin al marcador, amb un parcial de 12-0, que apropava als visitants a tan sols 9 punts (del 51-30 al 51-42). Finalment els locals van reaccionar amb 5 punts consecutius que van tornar a posar distància al marcador i van saber aguantar el resultat fins al final (62-51). Cal destacar un partit on tots els jugadors de l’equip van tenir una participació important i van sumar en diferents aspectes del joc.

Parcials: 21-9, 15-14, 13-7, 13-21

Salle-Ploms: Arnau Nolla (2), Jacob Baiges (1), Iván Calderón (6), Jordi Baraut (-), Xavi Arbós (-), Xavi Aguilar (-), Joel Gomis (32), Carlos Cano (4), Adrià Nolla (-), Marc González (-), Francesc Bartolí (3), Joan Pallejà (14)

Triples: 9 (Joel Gomis 5, Joan Pallejà 3, Francesc Bartolí 1)