Sorteig de Nadal 2019

Sorteig de Nadal 2019

Total de premis en l’edició d’enguany: 46!

Aquest any, com el passat, el joc consistirà en un sorteig de fins a 46 articles diversos que es relacionen tot seguit:
1r premi: un portàtil de gama alta MSI PRES14 A10SC-012ES I7-10710U 1TB 16GB 14IN GTX 1650 MAXQ W10H SP.
2n premi: un mòbil de gama alta SAMSUNG GALAXY S10 – Smartphone, 6.1″ AMOLED, Octa Core 2.7GHz, 8GB, 128GB, Android, Negro.
3r premi: un val de 250€ per comprar articles d’alimentació a Cal Sendra.
Dos 4ts. premis: un val de 150€ per comprar articles d’alimentació a Cal Sendra.
Sis 5ens. premis: Altaveu portàtil Energy Sistem Altavoz Urban Box7 BassTube Blt Onyx.
Vuit 6ens. premis: un val de 70€ per comprar articles d’alimentació a Cal Sendra.

Els anteriors premis 1r, 2n, 3r i 4ts seran per les butlletes amb el número igual a les quatre darreres xifres del premi equivalent del sorteig de la Loteria nacional de Nadal del dia 22 de desembre de 2019. Els 5ens. premis seran per als números anterior i posterior dels nostres premis 1r, 2n i 3r anteriors. Els 6ens. premis nostres seran per les butlletes amb les quatre darreres xifres iguals als 5ens. premis de la Loteria nacional.

Tots aquests premis poden ser substituïts per d’altres d’equivalents i d’un valor similar en funció de la disponibilitat.

La caducitat de les butlletes és d’un mes comptat des del dia del sorteig.

A més tenim:
27 7ens. premis més als números que tinguin iguals les tres últimes xifres que qualsevol dels 3 primers premis, exceptuant aquests nombres premiats: una bossa/motxilla amb el logo del Club.
Els premis procedeixen dels comerços de Reus: Beep Informàtica i Cal Sendra.

Els talonaris son de 30 participacions a 2€ cada participació, i el preu total del talonari és de 60 €.

Tingueu en compte que si es venen totes les participacions hi hauran 46 persones premiades segur (això no seria així jugant amb loteries. També podem tenir present que, en jugar menys números, la probabilitat d’encert és major que en les loteries).

L’objectiu que volem assolir és que tots els membres del Club, puguem vendre almenys un talonari sencer. En el cas dels jugadors i jugadores més joves us demanem la implicació dels pares i mares per a fer-ho possible. Els jugadors/es l’hauran rebut acompanyant una carta informativa del sorteig.

Aquell membre que vengui un talonari sencer serà obsequiat amb un joc de mitjons i si ven dos talonaris sencers serà obsequiat amb una dessuadora.

Un cop venudes les participacions, haureu de lliurar la matriu del talonari i els 60€ al vostre entrenador/a abans del dia 15 de desembre del 2019 (diumenge). En cas que no es retorni la matriu, el talonari es considerarà nul i cap de les seves butlletes optarà a premi. Si no es retorna la matriu del talonari o els 60€ es consideraran les butlletes corresponents nul·les i no entraran al sorteig.

En cas de pèrdua del talonari aquest es considerarà venut i com a conseqüència s’hauran d’abonar els 60 €.

Us volem agrair la vostra col·laboració a tots els integrants del Bàsquet Salle Reus i desitjar-vos molta sort!!