Sorteig de Nadal 2017

Sorteig de Nadal 2017

Nova modalitat de sorteig Nadal 2017

40 premis segurs!! Si heu resultat premiats poseu-vos en contacte amb secretaria al telèfon 608768464 per recollir el premi.

Aquest any hem canviat la modalitat del joc i consistirà en un sorteig de fins a 40 articles diversos que es relacionen tot seguit:
1r premi: un portàtil MacBook Pro 13″ Retina dual-core i5 2.3GHz/8GB/128GB SSD.
2n premi: un mòbil iPhone 8 Plus de 64 GB.
3r premi: una cistella Nadal amb pernil de gran qualitat i 20 articles d’alimentació diversos.
Dos 4ts. premis: una cistella Nadal amb pernil d’alta qualitat i 10 articles d’alimentació.
Vuit 5ens. premis: una cistella Nadal amb 11 articles d’alimentació.
27 6ens. premis més als números que tinguin iguals les tres últimes xifres que qualsevol dels 3 primers premis, exceptuant aquests nombres premiats: un val a Intersport per 50€ en material esportiu.
Els premis procedeixen dels comerços de Reus: Gestiomàtica Reus, Cal Sendra i Intersport Quinze (Aquests premis poden ser substituïts per d’altres d’equivalents i d’un valor similar en funció de la disponibilitat).

 

Els premis del 1r fins als 5ens seran pels nombres que coincideixen amb les quatre darreres xifres dels premis equivalents (1r als 5ens) del sorteig de la loteria nacional del dia 22 de desembre del 2017.

Els talonaris son de 30 participacions a 2€ cada participació, i el preu total del talonari és de 60 €.

Tingueu en compte que si es venen totes les participacions hi hauran 40 persones premiades segur (això no seria així jugant amb loteries. També podem tenir present que, en jugar menys números, la probabilitat d’encert és major que en les loteries).

L’objectiu que volem assolir és que tots els membres del Club, puguem vendre almenys un talonari sencer. En el cas dels jugadors i jugadores més joves us demanem la implicació dels pares i mares per a fer-ho possible. Els jugadors/es l’hauran rebut acompanyant una carta informativa del sorteig. Aquell membre que vengui dos talonaris (demaneu-ho al despatx del bàsquet) sencers serà obsequiat amb una dessuadora valorada en 40€ aprox.

Un cop venudes les participacions, haureu de lliurar la matriu del talonari i els 60€ al despatx del bàsquet abans del dia 15 de desembre del 2017 (dimecres). Recordeu que l’horari del despatx és de dimarts i dijous de 18 a 20h.

En cas de pèrdua del talonari aquest es considerarà venut i com a conseqüència s’hauran d’abonar els 60 €.

Us volem agrair la vostra col·laboració a tots els integrants del Bàsquet Salle Reus i desitjar-vos molta sort!!