LA SAMARRETA DEL CENTENARI

Com tots sabeu, el reglament ens obliga a tenir una segona samarreta quan hi ha coincidència de colors amb l´equip contrari i juguem com a visitants.
Fins ara, quan es donava aquesta circumstància ho resolíem amb una samarreta per tots els equips que composen el BASQUET PLOMS SALLE REUS amb les seves disfuncions de talles i dorsals.
És per això que hem decidit crear la segona samarreta de joc: “la samarreta del centenari” i que serà obligatòria per tots els jugadors/es.
Per tal de que això no suposi un gran sobre-cost per les nostres famílies, hem arribat a un acord amb el nostre proveïdor per tal d´aconseguir un preu molt reduït (23 €) i l´obsequi d´un tiquet de descompte del 20 % en articles de bàsquet i un 15 % en la resta de productes de la botiga, sobre el preu inicial.
A més, els nostres jugadors i jugadores tenen l´oportunitat d´escollir el model de la samarreta entre els 3 models que els presentem, i ho podem fer votant  en aquesta adreça .

Els models per noi són:

Els models per noia són:

ESPEREM LA TEVA ELECCIÓ ABANS DEL 30 D’OCTUBRE, DATA EN QUÈ ESCOLLIREM LES SAMARRETES MÉS VOTADES: LES SAMARRETES DEL CENTENARI!!!!!