Equipacions Ploms Salle Reus

EQUIPAMENTS OFICIALS TEMPORADA

Els equipaments oficials de la temporada són de la marca VIVE, i s’adquiriran per comanda feta directament des del club. VIVE és una empresa espanyola (amb seu a Màlaga) que fa servir la fabricació pròpia en tots els seus articles i que, a banda d’oferir la màxima qualitat en teixits i acabats, garanteix una major rapidesa en el servei gràcies al tracte directe entre club i proveïdor. També ens proporciona un disseny pràcticament idèntic al que veníem utilitzant.  I tot això, i no menys important, a un preu notablement més econòmic.

VIVE és per exemple proveïdor oficial de clubs ACB, Lliga Femenina I  LEB Oro , LEB Plata, etc.

Cal que recordeu:

1. Quan feu la inscripció per primer cop (alta al club), caldrà que adquiriu l’equipació obligatòria: samarreta (ratllada blanca i negra) de joc, pantaló negre de joc i samarreta d’escalfament.

2. A partir d’infantil és obligatoria també la 2a samarreta (verda), xandall complet i samarreta reversible d’entrenament. Aquestes 4 peces no entren dins el pack de la primera inscripció.

3. Si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres.

Podeu fer la sol·licitud al següent formulari:


PECES D’EQUIPACIONS

Samarreta 1a equipació:

27,00€

Samarreta 2a equipació:

27,00€

Pantaló joc (tots els equips):

18€

Samarreta pre-joc (tots els equips):

17€

Xandall de dues peces (tots els equips):

32,5€ (jaqueta) + 22,5€ (pantaló)


PACKS D’EQUIPACIONS
Pack Sènior 114€
Pack de Mini a Júnior 139€
Pack Prebenjamí i Benjamí: 57€ (3 peces)

ALTRES COMPLEMENTS

Arribat el cas, es comunicarà la possible disponibilitat d’altres complements com: polos, motxilles, dessuadores, mitjons, tovalloles, etc., oficials del club i que es podran adquirir per les mateixes vies i sempre a preus el més continguts possible garantint la qualitat necessària.


Sistema per l’obtenció de nous equipaments

Un cop completada la sol·licitud, el sistema enviarà un missatge al compte d’administració del club i s’activarà el procediment de comanda al proveïdor (Vive). A partir d’aquí, se seguiran els següents passos:

  • Des de l’Oficina del Bàsquet (administració de Ploms-Salle Reus) es comprovarà la comanda i es registrarà la comanda a VIVE.
  • Un cop rebi la comanda, VIVE indicarà la data aproximada prevista de recepció.
  • Un cop rebut el material de la comanda, el Club es posarà en contacte amb els/les interessats/des per indicar que es pot fer la recollida i el pagament, pel mitjà que desitgin.