Equipacions Ploms Salle Reus

EQUIPAMENTS OFICIALS TEMPORADA

Els equipaments oficials de la temporada són de la marca VIVE, i s’adquiriran per comanda feta directament des del club. VIVE és una empresa espanyola (amb seu a Màlaga) que fa servir la fabricació pròpia en tots els seus articles i que, a banda d’oferir la màxima qualitat en teixits i acabats, garanteix una major rapidesa en el servei gràcies al tracte directe entre club i proveïdor. També ens proporciona un disseny pràcticament idèntic al que veníem utilitzant.  I tot això, i no menys important, a un preu notablement més econòmic.

VIVE és per exemple proveïdor oficial de clubs ACB, Lliga Femenina I  LEB Oro , LEB Plata, etc.

Cal que recordeu:

1. El club es fa càrrec del pack de 3 peces obligatòries (samarreta ratllada de joc, pantaló de joc i samarreta escalfament) quan feu la primera inscripció.

2. A partir de infantil és obligatoria també 2a equipació, xandall complert i samarreta reversible d’entrenament. Aquestes 4 peces no entren dins el pack gratuït de la primera inscripció.

3. Si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres.

Podeu fer la sol·licitud al següent formulari:


PECES D’EQUIPACIONS

Samarreta 1a equipació:

27,00€

Samarreta 2a equipació:

27,00€

Pantaló joc (tots els equips):

18€

Samarreta pre-joc (tots els equips):

17€

Xandall de dues peces (tots els equips):

32,5€ (jaqueta) + 22,5€ (pantaló)


PACKS D’EQUIPACIONS
Pack Sènior 114€
Pack de Mini a Júnior 139€
Pack Prebenjamí i Benjamí: 57€ (3 peces)

ALTRES COMPLEMENTS

Arribat el cas, es comunicarà la possible disponibilitat d’altres complements com: polos, motxilles, dessuadores, mitjons, tovalloles, etc., oficials del club i que es podran adquirir per les mateixes vies i sempre a preus el més continguts possible garantint la qualitat necessària.


Sistema per l’obtenció de nous equipaments

Un cop completada la sol·licitud, el sistema enviarà un missatge al compte d’administració del club i s’activarà el procediment de comanda al proveïdor (Vive). A partir d’aquí, se seguiran els següents passos:

  • Des de l’Oficina del Bàsquet (administració de Ploms-Salle Reus) es comprovarà la comanda i que no hi hagi cap duplicitat de dorsal prèviament demanat al mateix equip. També es tindran en compte possibles coincidències en casos de jugadors/es que puguin jugar partits amb equips de la categoria immediatament superior. En cas de que estigui disponible s’assignarà el dorsal escollit (si l’opció triada no és factible llavors se n’haurà de triar un altre) i es registrarà la comanda a VIVE.
  • Un cop feta i rebuda la comanda, VIVE indicarà la data aproximada prevista de recepció.
  • Un cop rebuda la comanda, el Club es posarà en contacte amb els/les interessats/des per indicar que es pot fer la recollida i el pagament, pel mitjà que desitgin.