Bàsquet Teresianes 28 - 78 Infantil M. Salle Ploms A

26/04/2024 - 11:00 a Pavelló Teresianes

Repeteix victòria el nostre Infantil Masculí A en la seva visita a pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona. L’encontre va ser dominat de cap a cap pels jugadors reusencs. Amb una forta sortida, 0-10 de parcial al minut 3, els visitants van marcar el seu territori davant un equip combatiu i que tractava de fer un joc obert i senzill, sense por de la teòrica superioritat rival.

Els parcials sempre van ser favorables als nostres, destacant un 0-20 en el cinquè període. Tot i donar-se el fet de tancar el marcador a manca de 8 minuts per la finalització del partit, els jugadors plomistes van seguir treballant de valent, sense caure en la autocomplaença i jugant un partit seriós i respectuós amb el contrari.

Ara, per acabar aquesta primera fase, queda per jugar el partit contra el CBT: dissabte vinent, a les 9:15.

Un cop acabada aquesta fase, es jugarà una segona fase per determinar quins equips jugaran el Campionat de Catalunya. Els classificats ja es coneixen: C.B. Morell, C.B. Cantaires-Tortosa, CBT i el nostre Infantil.