CB Granollers 83 - 65 Cadet M. Salle Ploms '02A

27/04/2024 - 10:30 a Pavelló CB Granollers

Primer partit fora de casa del nostre Cadet de 1r any en la competició del Campionat de Catalunya, amb visita a un dels pavellons mítics del nostre bàsquet, el del CB Granollers.

L’escenari no va semblar que impressionés ni molt menys els nostres jugadors, que amb un començament explosiu aconseguien un parcial de 0 a 11 inicial que feia reaccionar l’entrenador local canviant a tot els jugadors del cinc inicial. La diferència encara es va augmentar però, fins arribar a un màxim avantatge de 2 a 16 als 3 minuts de joc.

Tanmateix, a partir d’aquest moment l’equip local va anar eixugant poc a poc la diferència de marcador fins a un ajustat 20 a 21 al final del 1r quart, fent que els nostres tornessin a la realitat després d’aquest petit miratge.

Establerta la igualtat, aquesta es va mantenir al segon quart amb alternances en el marcador, però en el tram dels 3 últims minuts es va decantar amb un clar avantatge a favor de l’equip local fruit de diversos factors: errors en atac, passades mal executades, cistelles clares que no acabaven d’entrar i algun que altre error arbitral que afavoria els interessos locals. Tot plegat col·locava una diferència en el marcador de 41 a 32.

Tercer quart amb la mateixa tònica que el segon, amb els nostres jugadors donant la cara i no deixant de lluitar en cap moment per intentar remuntar un partit que s’havia posat coll amunt, tot i que s’acabava amb un 65 a 54.

En el transcurs de l’últim quart van ser els nostres els qui van remuntar la diferència poc a poc, fins arribar a una mínima de 5 punts quan faltaven 2 minuts, que feia creure en una possible victòria o un resultat més ajustat. Però després d’una jugada on els nostres van fallar una cistella i ells van encertar un triple, el partit es va acabar de decantar a favor de l’equip local quan els nostres ho van veure ja impossible i al final es va arribar amb un resultat (excessiu com va passar al primer partit guanyat a casa contra el Morell) de 83 a 65.

En definitiva toca seguir treballant per polir detalls, esmenar errades i esperar a veure com es reacciona al pròxim partit a casa davant del Casal Vilafranca.