Cadet F. Salle Ploms '01-'02 59 - 54 CB Lleida

10/01/2016 - 12:30 a Pavelló Joan Sirolla

Inici del campionat de lliga per al nostre Cadet Femení ’01-’02 i com a local.

El partit disputat al Pavelló J. Sirolla el passat dissabte va ser molt emocionant i amb forces detalls de bon bàsquet per ambdues bandes. Aquesta igualtat queda reflectida en el domini compartit pels dos equips: primera part per les reusenques i la segona per les lleidatanes.

Durant el primer període les nostres jugadores van mostrar-se força resolutives, especialment en tasques defensives, agafant avantatges importants: al minut 7 del partit el resultat era 11-6. Les visitants per la seva banda contrarestaven el seu desavantatge físic jugant amb velocitat i bona capacitat per fer arribar la pilota a posicions avantatjoses en atac.

El segon període va tenir un to molt semblant a l´anterior, augmentant però la producció ofensiva dels dos equips. Aquesta manera de jugar beneficiava les locals, les quals van arribar a la fi de la primera part amb una diferència favorable de 10 punts: 39-29 .

El tercer període va significar un canvi de tendència. Les de Lleida van començar a pressionar més a prop de la cistella reusenca, provocant més errades en la conducció de l’atac local. Al mateix temps, en el joc de 5×5, es quedaven més tancades prop del seu cèrcol per tal de no rebre cistelles senzilles en contra. Com a resum, un parcial molt pobre (8-10) què permetia a les visitants mantenir opcions finals de victòria.

El ritme havia passat a ser visitant i la situació del partit es va complicar per les nostres en arribar el resultat a escurçar-se a un sol punt (53-52) a manca de tres minuts per la fi del partit. Prometedorament, les reusenques es van refer i van saber jugar amb prou contundència com per no perdre els papers, controlar el joc i ser capaces de treure forces per tancar el partit amb un parcial de 6-0. Cal destacar que en aquests darrers tres minuts un 2/8 des de la línia de lliures va fer perdre l’opció de tancar definitivament el partit. Sens dubte un important aspecte que caldrà millorar.

Proper partit, visita a Sant Feliu de Llobregat contra el CBS-Barça.