Joviat B 58 - 49 Cadet F. Salle Ploms '01-'02

11/05/2016 - 18:00 a Pavelló Vell Congost

Poc bagatge positiu es van endur les nostres jugadores després de disputar un partit molt treballat a la pista manresana del “vell Congost”.

El partit sempre va ser molt equilibrat, com ho demostren els quatre parcials dels diferents períodes: 20-17, 14-13, 9-8 i 15-11. Tot i així, la victòria no es va allunyar de les reusenques definitivament fins a manca de cinc minuts per arribar a la fi de l’encontre.

El desenvolupament de tot el partit va ser d’un elevat ritme de joc, amb ràpides accions de contracop per part visitant i amb una defensa que, a mesura que avançava el partit, es mostrava consistent i disciplinada. Les locals intentaven oposar un joc similar en atac, amb més accions individuals. Per contra, mostraven una defensa molt dura, en ocasions fregant el límit de l’agressivitat, la qual cosa dificultava molt la tasca dels àrbitres. El diferencial en el partit estava en l’efectivitat ofensiva d’ambdós equips: les nostres erraven accions iniciades de manera molt estructurada, però sense final productiu. Fruit d’aquestes imprecisions arribava l’aprofitament local, encertant on les nostres no ho feien.

Tot i aquestes accions infructuoses, el partit mai va decebre als espectadors del partit. L’equip reusenc va lluitar fins a arribar al darrer minut, tot i que en aquest moment ja no es donaven les condicions ideals per poder disputar la victòria.

Proper partit, nou desplaçament a Barcelona, aquest cop visitant la pista del Lima-Horta, segon classificat.