CB Lleida 44 - 70 Sènior Femení A

11/09/2014 - 19:30 a Barris Nord

Partit on l’equip del Ploms demostra una superioritat considerable davant un rival lluitador i que ho intenta tot per no deixar marxar a les visitants.

En el primer quart les jugadores de Lleida intenten frenar l’equip rival amb una zona que dificulta l’anotació de les jugadores de Reus en els primers compassos del partit. De fet en els primers 5 minuts el parcial és de 4-3 a favor de les visitants.

Ja en el segon quart, ja amb l’equip plomista més encertat en atac aconsegueix arribar a la mitja part amb 6 punts a favor.

És en el 3er i 4t quart que les jugadores del Ploms premen l’accelerador, amb una bona defensa i bon encert en atac trenquen el partit amb uns parcials de 9-19 i 13-23.

A destacar el nivell ofensiu de l’equip, no només en aquest partit, sinó al llarg dels partits jugats en aquesta temporada. Recordar que serà la defensa la que ens situarà en les posicions de la taula que ens hem marcat com objectiu.

La propera setmana rebem al Mataró. Partit per mirar a la part de dalt de la classificació i acabar la primera volta en positiu.

Parcials: 9-13/13-15/9-19/13-23