CE Calafell 24 - 39 Cadet Femení B

10/11/2014 - 12:30

CLUB ESPORTIU CALAFELL 24

PLOMS SALLE REUS 39

Parcials: 2 – 18; 5 – 9; 9 – 4; 8 – 8


Aquest cap de setmana, les cadets del femení B aconsegueixen la segona victòria consecutiva després d’un partit amb una segona part força dura. En primer lloc, les visitants van sortir molt concentrades i actives, castigant a les locals amb avantatges clars de contraatac i atacs ràpids i eficaços. Les nostres, però, no van poder mantenir aquest ritme i a partir del segon quart, quan les locals van imposar la seva força física i el seu joc lent i poc polit, els quarts es van igualar. No obstant, les plomistes van mantenir la clara diferència de punts a favor guanyada en el primer quart durant tot el partit.

Cal destacar la constància i la valentia de les nostres cadets per fer front al joc de les contrincants i a un arbitratge força permissiu. A més, van aconseguir mantenir l’avantatge inicial malgrat les baixes en alçada que hi van haver. És important destacar que les plomistes van tenir moments difícils i pocs encerts en l’atac, un atac sovint estàtic. No es van poder realitzar masses sortides de contraatac degut al ràpid balanç defensiu de les de calafell i a la escassetat de rebots defensius. Tot i això, en alguns moments les noies van demostrar que són capaces de millorar en l’atac estàtic, i es van veure algunes jugades col·lectives bones, amb bones decisions i un joc fluid; i també una defensa molt més neta.

Sense dubte un partit amb un inici espectacular, un nus agredolç amb moments complicats però també moments molt bons, i un desenllaç ben merescut.

Finalment, agraïr l’ajuda de la infantil que va ajudar molt a compensar la falta d’alçada de l’equip. De nou, enhorabona! A seguir així!

“Qui persisteix, ho aconsegueix”.