Zamar 2000 Ploms Salle Reus A 95 – CB Cantaires Tortosa 99.
Esforç Sense Premi.

10/09/2016

Pot semblar estrany que malgrat les tres derrotes patides en altres tants partits de pretemporada poguem estar satisfets, però el cert és que no hi ha res a retreure al nostre Sènior A Masculí que, tot i les importants baixes i l’acumulació de partits (dos en menys de 24 hores, tres per alguns dels jugadors del Sènior B que han completat la convocatòria ahir i avui i a més han jugat amb el seu equip aquesta mateixa tarda), ha donat una excel·lent imatge i ha fet mèrits més que sobrats per endur-se la victòria.

Per si era poc el cansament acumulat i la intensa calor, el partit d’avui s’ha hagut de resoldre en la pròrroga després de que s’arribés al final dels 40′ amb empat (81-81). Ha estat un encontre molt igualat, en què cap dels dos equips ha superat mai els 10 punts d’avantatge, i de fet s’han repartit els parcials de manera força curiosa: primer i tercer pels de casa amb 7 punts d’avantatge, segon i quart pels visitants i amb la mateixa diferència: 22-15, 20-27, 21-14, 18-25. Com es pot veure, els nostres han guanyat els períodes en què han defensat millor i han perdut quan han permès que els visitants, més sencers i amb més poder físic, s’imposessin prop de cistella.

Al final, i malgrat que el partit semblava sentenciat quan a manca de menys d’un minut el Cantaires guanyava de 6 punts, els nostres han fet el que semblava impossible i amb una safata al darrer segon aconseguien l’empat a 81.

La pròrroga ja ha estat de més pels rebentats jugadors locals, que prou han fet no llençant la tovallola quan perdien de 9 (83-92) passada la meitat dels 5 minuts d’extra, i a punt han estat de tornar a remuntar situant-se a dos punts, però potser ja hagués estat massa.

Bona imatge doncs dels nostres davant un rival que s’ha reforçat a consciència pel salt a Copa i que sens dubte serà difícil de batre. Esperem però que a la lliga no ho tinguem tan complicat com avui.

El proper partit de pretemporada, i ja el darrer abans de l’inici de la competició, serà el proper dia 24 a la tarda i també al Joan Sirolla, davant un altre rival d’entitat: el CB Valls que aquesta temporada competirà a EBA. Serà la presentació oficial de l’equip, esperem que ja amb tots els efectius disponibles, i una molt bona pedra de toc per avaluar, llavors ja sí, l’estat de l’equip poc abans de l’inici de la Copa Catalunya el dia 2 d’octubre.

En partit jugat abans d’aquest, el nostre Sènior Masculí B s’ha imposat al Torredembarra BC, que competirà a la mateixa categoria, pel resultat final de 67-58, en un partit també molt disputat. Com dèiem al principi, tres jugadors d’aquest equip (Arnau Gómez, Joan Calba i Dani Muñoz), han doblat jugant els dos partits, en un sobreesforç que és molt d’agrair. Ahir a Tarragona també hi van jugar els dos primers i el Pau Llorach.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.