Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle B 83 - 48 Torredembarra BC

19/04/2024 - 17:45 a Pavelló Joan Sirolla

Convincent triomf del Sènior Masculí de Segona Catalana davant el Torredembarra BC. Després d’un primer quart on van dominar la igualtat i el joc ràpid, una mica precipitat a estones (20-16), els nostres van començar a guanyar terreny (i confiança) al segon amb un espectacular parcial de 28-13 que encarrilava el partit. Al descans, doncs, 48-29 i bones perspectives per la resta de partit.

La confirmació definitiva arribava al tercer quart, on els nostres no van aconseguir anotar tant però van ofegar el rival amb una defensa molt convincent que el va deixar amb només 7 punts en tot el període. 17-7 el parcial del quart i 65-36 el marcador global.

Al darrer quart, lleugera relaxació dels nostres i molt bons minuts pel nostre jugador júnior de 1r any l’Alejandro Sánchez. Malgrat tot, encara es va ampliar la diferència fins el 83-48 final.

Destacar el bon percentatge de tir exterior i el domini del rebot al llarg de la major part de l’encontre. Un magnífic resultat, acompanyat de bon joc, per agafar moral de cara als propers partits.

Parcials: 20-16/ 28-13 / 17-7 / 18-12

ANOTADORS:

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE B (83): Calba (1), Papasseit (8), P. Llorach (6), J. Sánchez (16), Díaz (11) -cinc inicial-; C. Muñoz (2), Mellado (7), D. Muñoz (5), F. Llorach (4), Pallejà (14), Llort (9), A. Sánchez (-).

Triples (9): J. Sánchez (3), Pallejà (3), Papasseti (2), Llort.
Faltes comeses: 25 (+ 1 tècnica a l’entrenador)
Eliminats: C. Muñoz.