CB Viladecans A 69 - 75 Júnior M. Salle Ploms '00A

29/03/2024 - 11:30 a Pòdium Viladecans Esports

Interessant partit de basquet que s’ha viscut aquest Diumenge 30-10-2016 a la pista del CB Viladecans-Sant Gabriel. Partit contra el segon de la classificació, que abans de començar ja sabiem que seria molt complicat guanyar-lo ja que Viladecans no havia perdut cap partit.

El joc ha començat amb una intensitat elevada per part dels dos equips, tant uns com els altres volien tenir la iniciativa en totes les accions, peró qui ho ha fet ha sigut el nostre equip, degut a un alt porcentatge d’encert en el tir exterior i accions sota cistella.

Durant el partit els nostres han portat la iniciativa en el joc peró no acabàvem de marxar en el marcador. En l’acta del partit això es reflecteix amb les victories parcials en tots els quarts menys en l’últim en què tan sols em fet 13 punts. Ha estat un període de desencert on no encistellavem res de res, al contrari que l’equip local que anava guanyant terreny en el marcador. Però la sort ens ha acompanyat fins al final quan hem pogut empatar a 62 i anar a una pròrroga de 5 minuts.

Ha sigut en aquest temps extra on la nostra actitud s’ha demostrat superior que la del contrari, i en general hem aprofitat millor les nostres accions. L’equip local de mica en mica ha anat afluixant i això ens ha ajudat a poder marxar al marcador fins arribar al resultat final de 69-75.

Resumint, aquesta victoria ens dóna molta moral per poder jugar el següent partit a casa contra Samà Vilanova, equip fort, també invicte fins ara i que ens posarà les coses complicades.
Tan sols amb actitud i treball podrem treure endevant el pròxim partit.

ANOTADORS: Vallinoto (22), Morales (-), Aguiló (7), Rosselló (6), Sánchez (7) -cinc inicial-; Serrano (8), López (-), Pacheco (2), López (8), Tell (15), Blázquez (-).