Júnior F. Salle Ploms A 65 - 54 CB Lleida

2016/09/15 - 20:00 a Pavelló Joan Sirolla

Victòria molt treballada de les nostres júniors davant un CB Lleida que va anar de menys a més.

Les locals van sortir molt fortes en defensa, conscients del nivell del rival (que ens havia guanyat prou bé a casa seva a les fases fa poques setmanes) i les defenses s’imposaven als atacs.

Poc a poc, però, el partit va entrar en el ritme alt i frenètic que buscaven imposar les reusenques i amb tres triples consecutius es va arribar a la mitja part amb una diferència a favor d’11 punts.

En la segona part el tècnic lleidatà va presentar una defensa en zona 2-3 tancada, conscient de que necessitava capgirar el rumb del partit i aturar el ritme de les nostres, però una bona lectura de joc i selecció de tir va permetre a les plomistes manar en el partit en tot moment amb diferències que oscil·laven entre els 6 i els 11 punts.

Al final, el domini en el rebot i la intensitat en el joc, sumats als 3 triples finals consecutius d’una inspirada Sanjuan, van permetre que la victòria és quedés a casa (65-54).

Molt bona manera doncs de començar una competició tan exigent com és la categoria Preferent i a esperar que l’equip continuï creixent.

Parcials: 11-9, 18-9, 17-20, 19-16

Resum del partit: Aleix Piquer