AE Claret 35 - 86 Infantil M. Salle Ploms A

11/05/2016 - 9:30 a Pavelló Claret Valls

Nova victòria aconseguida pel nostre equip Infantil, aquest cop en visita a la pista del Claret de Valls. Probablement, aquest hagi estat el partit més complet jugat pels nostres aquesta temporada. Sense ser un partit perfecte, sí que es pot dir que el jugat aquest dissabte va ser un encontre molt equilibrat durant els quaranta minuts, sense alts i baixos exagerats com en altres partits anteriors.

A un inici de partit lògicament d’estudi del rival i amb certes imprecisions, van seguir una sèrie de minuts de bon joc en equip i d’accions remarcables. Els reusencs van imposar el seu esforç i rendiment des de la defensa, la qual cosa els va aportar grans rèdits en l’atac. Per tal que l’allau visitant no fos a més, des del bàndol vallenc es va intentar crear dubtes imposant una defensa molt tancada i què no permetés accions clares d’1×1 dels plomistes.

Com ja s’ha indicat anteriorment, els problemes ofensius plantejats pel Claret es resolien, des de la banda visitant, aplicant una defensa pressionant, recuperant pilotes prop de l’anella vallenca o tractant de que les accions locals d’atac quedessin molt allunyades de la cistella.

En resum, bon partit el jugat pels nostres jugadors. Ara queden dos partits per acabar la present fase. El proper diumenge es visita la pista del Bàsquet Teresianes.