Cadet M. Salle Ploms '01 84 - 34 CB Nou Esplugues '01

18/04/2024 - 16:00 a Pavelló Joan Sirolla

Magnífic inici de temporada pel Cadet Masculí ’01 al Campionat de Catalunya Interterritorial. El rival, el CB Nou Esplugues, venia amb la tarja de presentació del seu antecessor, el Cadet de l’any anterior, que va acabar proclamant-se guanyador d’aquesta mateixa competició la temporada passada. Evidentment es tracta d’equips diferents, però no deixava de ser una bona referència per tal de no confiar-se.

El començament resultava força prometedor tant per un costat com per l’altre, amb un alt percentatge d’encert i un joc vertiginós de costat a costat, malgrat que probablement als entrenadors respectius això no els acabava de fer massa gràcia. Ben just entrats en el tercer minut de partit, el marcador era ja de 7-6 amb un intercanvi pur de cistelles, però llavors els nostres van apretar una mica més en defensa mantenint l’efectivitat de gairebé el 100% en atac, la qual cosa els va permetre agafar un avantatge que ja no deixaria d’augmentar (15-6 a l’equador del quart i 24-9 al final del mateix).

Seguia la mateixa tònica al segon període, i de fet gairebé es va calcar el resultat (25-9 per un parcial ja força esclaridor al descans: 49-18). Al tercer els nostres van perdre part de l’encert ofensiu però el mateix, o fins i tot pitjor, va succeir als visitants, que no van poder anotar en aquest període fins el minut 8 i gràcies a un tir lliure (57-19). Al final del penúltim quart un 63-21 que reflectia ben clarament la superioritat dels reusencs.

Semblava que la relaxació podia arribar vista la diferència, però malgrat que no va ser així els visitants no van girar mai la cara al partit i van aconseguir recuperar part de l’encert inicial en atac, de manera que en 4′ ja havien anotat 9 punts, els mateixos que en cadascun dels dos primers parcials (67-29). Tanmateix, una nova embranzida dels locals va tornar la diferència a on estava i fins i tot la va eixamplar, fins arribar als 52 punts en la que seria la màxima del partit (83-31). Al final es quedaria en els 50 justos amb el 84-34 definitiu.

Destacar els molts bons percentatges de tir i el treball d’equip, amb cinc jugadors per sobre dels 10 punts i tots anotant, defensant i lluitant pels rebots, tot plegat per una extraordinària valoració conjunta de 99. Cal seguir en aquesta línia de joc solidari i sacrificat i els resultats segur que continuen arribant.

El proper partit serà dissabte vinent, 1 d’octubre, a Sant Cugat.

Parcials: 24-9 / 25-9 / 14-3 / 21-13

ANOTADORS:

SALLE PLOMS ’01 (84): Moriones (2), Llauradó (17), Chàrlez (16), Aragonès (11), Beltran (17) -cinc inicial-; Basora (2), Diao (4), Bisús (3), Marín (10), Estivill (2).

Triples (9): Beltran (3), Marín (3), Llauradó, Aragonès, Chàrlez.