Cadet M. Salle Ploms '01 47 - 61 Bàsket Almeda

11/12/2016 - 12:15 a Pavelló Joan Sirolla

Malgrat encaixar la sisena derrota consecutiva, l’equip continua jugant bé durant força estones i aquest cop va plantar cara a un equip superior, sobre tot tenint en compte que els nostres no poden comptar amb tots els efectius al 100% com ve passant les darreres jornades.

El partit de fet va venir marcat per una tònica similar a la dels darrers encontres, amb força igualtat i marcador sense grans diferències la major part del temps, però amb estones d’imprecisions i errades en tirs a priori fàcils que al final acaben passant factura. Això sí, una important diferència respecte al partit disputat a Sant Feliu la passada jornada va ser el paper arbitral: una autèntica catàstrofe allà i en canvi un arbitratge més que correcte aquí, sense influir ni en el joc ni molt menys en el resultat.

Un començament molt desencertat per part dels nostres va conduir a que no vegéssim la primera cistella local fins el sisè minut del primer quart (2-5), malgrat un cert domini del rebot a ambdós taulers; afortunadament, els nostres van saber defensar bé i un cop obert el marcador van començar a anotar amb més assiduïtat fins posar-se pel davant (10-7), tot i que es va arribar al final del quart amb un desavantatge 4 punts (12-16) després d’un triple visitant al límit del temps.

Aquest cop la clau del partit no va raure al tercer període com en altres ocasions sinó abans, al segon. Els nostres no van saber mantenir el mateix nivell del primer quart ni en rebot ni en defensa, i un seguit d’errades encadenades tant en la sortida com en la circulació de pilota van propiciar un parcial molt dur de 0-12 que va permetre l’Almeda escapar-se amb 16 punts d’avantatge (12-28), un cop que seria molt complicat de contestar. Malgrat una certa reacció a partir d’aquell moment, que va permetre anar al descans 13 punts per sota (22-35), un cop més uns minuts de desconcert posaven molt coll amunt el partit.

Tot i això el començament del tercer període va ser força esperançador i fins i tot es va baixar la diferència a només 8 punts (33-41); tanmateix, una ratxa impecable dels visitants amb dues cistelles de dos i dos triples van acabar d’esvair les opcions dels nostres i, ara sí en un cop gairebé definitiu, van assolir la màxima diferència del partit (33-51). Una nova reacció per part dels nostres, que en cap moment van abaixar els braços, permetia mitigar els danys deixant el parcial del tercer quart en empat i per tant la diferència altre cop en els 13 punts (38-51).

I el quart i definitiu període va transcórrer de manera similar: els visitants mantenint l’avantatge controlat per sobre dels 10 punts i al final un marcador de 47-61 que feia justícia al que s’havia vist malgrat que la diferència hauria pogut ser un pèl més curta.

Cal esperar que els propers tres partits, contra rivals directes i esperem que amb la recuperació d’algun dels jugadors lesionats, ens permetin reforçar el nivell de joc i sobre tot d’anotació de l’equip i amb això tornin les victòries, que se’ns han negat des d’aquell boníssim inici de temporada davant l’Esplugues, equip a qui per cert cap altre rival ha aconseguit superar per una diferència tan gran des de llavors.

Parcials: 12-16/ 10-19 / 16-16 / 9-10

ANOTADORS:

SALLE PLOMS ’01 (47): Basora (-), Diao (-), Moriones (-), Chàrlez (6), Beltran (9) -cinc inicial-; Bisús (12), Llauradó (14), Marín (3), Rodríguez (-), Olària (3).

Triples (3): Beltran, Marín, Olària.