UE Mataró 71 - 66 Cadet F. Salle Ploms '01-'02

25/04/2024 - 12:00 a Centre Catòlic

UE MATARÓ GROC vs ZAMAR 2000 SALLE-PLOMS 71 – 66

Partit elèctric i molt disputat el què es va celebrar aquest passat diumenge a Mataró. L´arrencada del partit va ser molt decebedora per part del nostre equip. Sense capacitat defensiva, amb errades “infantils” en el llançament i amb una manca de concentració evident, el primer període es tancava amb un fatídic 23-6. Davant el joc local, les reusenques no oposaven altra cosa que la seva presència física.

Tanmateix, aquest equip reconeix que l’orgull i el treball no poden ser donats de banda. Amb una sortida molt forta en el segon període, s’anaven escurçant les distàncies en el marcador; al minut 17 s’havia retallat la diferència fins al 28-23 (parcial de 5-17). D´aquí fins l’arribada de la mitja part, certes precipitacions visitants i grans decisions de les locals van deixar el resultat en una diferència de 10 punts (43-33).

Quedava tota la segona part per refer el camí. El tercer període va seguir mostrant una millora progressiva de l´equip. La defensa s’havia tornat forta i molt complicada de superar, mentre que en atac s’enllaçaven millor les accions, permetent fluïdesa en l´anotació. Amb tot, les mataronines mostraven una lleugera superioritat prop de l´anella, motiu pel qual la diferència no s’havia escurçat prou (mn. 30, 57-49).

El darrer període va ser espectacular. Les nostres jugadores van sortir a per totes i van aconseguir posar-se a 2 punts de distància (64-62) a 5 minuts per finalitzar el partit. En aquesta fase del partit es van desaprofitar 3 atacs seguits sense encistellar –les defenses corresponents havien estat bones- i en el moment que el Mataró va agafar la línia de cistella ja es van apoderar del partit. A manca de tres minuts encara existien opcions reals d´aconseguir un resultat positiu, però el gran esforç desenvolupat va passar factura i ja no es va poder assolir la primera victòria com a visitant.

Tot i la derrota, cal destacar el creixent esforç de tot l’equip per competir, motiu que fa entreveure grans jornades de bàsquet en les properes setmanes.

Proper partit, rebrem la visita de l´altre equip de Mataró: Boet. Serà dissabte, 29/10, a les 10:30 del matí i al Pavelló Joan Sirolla.