CB Granollers 85 - 50 Cadet F. Salle Ploms '01-'02

20/04/2024 - 12:00 a Pavelló Municipal

Dolorosa derrota la soferta pel nostre cadet femení en visita realitzada a la pista del C.B. Granollers. El nostre equip en cap moment es va mostrar competitiu ni concentrat, patint importants desconnexions del partit i amb unes pobres aportacions tant de cara a cistella com en defensa. Els parcials del quatre períodes del partit van ser tots favorables a les locals.

Com ha passat en altres encontres d´aquesta lliga, els primers minuts de partit han marcat la trajectòria de la resta. Amb un parcial de sortida (minut 6) de 12-2, les nostres jugadores no trobaven les seves posicions dins la pista. Les vallesanes feien un joc basat en crear pressió a tota la pista, amb una molt bona renda, ja que les nostres jugadores perdien continuades possessions prop de la cistella i es creaven accions molt senzilles d´encert local.

En el segon període es va poder aturar l’allau d’errades i facilitats vers les contràries, però les plomistes no podien reduir sensiblement la diferència en el marcador. El descans, desgraciadament, no va millorar res. Se seguien cometent gran quantitat d´errades davant la pressió local. I per contra, va baixar l’efectivitat en atac, de manera que s’anava eixamplant la diferència en el resultat i les nostres es sentien cada cop més impotents.

El darrer període va ser molt semblant al segon. Les nostres tractant de jugar més ordenades i serioses, mentre les contràries anaven aguantant i aprofitaven les oportunitats, però sense deixar sobre la pista una sensació de jugar al límit.

Proper partit, rebrem la visita del B.F. VILADECANS A, quart classificat (7-1) al pavelló J. Sirolla, a les 19:30h de dissabte.