Sènior Femení: comencem amb bon peu

03/06/2017

Sènior Femení Zamar 2000 Ploms Salle 58 – AE Minguella Badalona 42

Treballada però molt merescuda victòria del nostre Sènior Femení en el primer partit del play-off per mantenir la categoria de Primera Catalana que s’ha disputat aquest dissabte dia 27.

Començava l’encontre amb força igualtat, fruit dels nervis i del tempteig entre ambdós equips, que recordem han jugat la temporada regular a grups diferents i per tant no s’havien enfrontat. Les nostres, però, han anat millorant en l’aspecte defensiu i això ens ha permès acabar el primer quart amb un clar però curt 14-4.

Les badalonines s’han posat les piles al segon quart, i poc a poc han anat retallant diferències sobre tot gràcies als seus primers encerts des de la línia de tres punts, la qual cosa les ha portat a guanyar el quart i arribar al descans amb un força més inquietant 29-23.

Tanmateix, sembla que els 10 minuts de pausa han sentat força bé a les locals, que han sortit de nou molt més centrades en defensa i, a base de canvis freqüents en la formació defensiva, han tornat a obrir forat fins assolir una màxima diferència de 15 punts a l’equador del període (38-23). A partir d’allí, però, un seguit d’accions força embolicades protagonitzades gairebé sempre per la número 8 visitant, Ruíz, han sembrat una mica de desconcert a les nostres files i amb un parcial final de 0-7 gràcies sobre tot a 5/6 tirs lliures, han tornat a igualar força el marcador (40-33).

En començar el darrer quart les jugadores que entrena en Raül Bonet han tornat a rendir més a prop del seu nivell i han recuperat un avantatge que semblava podia acabar amb la resistència visitant (46-33 al minut 5), però una nova revifada de les badalonines les ha arribat a situar a només 5 punts tres minuts després (47-42). Al final, però, s’ha pogut mantenir la calma i fins i tot s’ha anat augmentant la diferència fins els 16 punts finals fràcies a un parcial d’11-0.

En línies generals podem resumir el partit dient que les visitants han aconseguit, a base d’intensitat i força, contrarrestar la que ha semblat clara superioritat tècnica de les nostres. Diumenge que ve a les 17:45 i a Badalona tindrem l’oportunitat de segellar la permanència si es repeteix victòria; en cas contrari caldria jugar un tercer i definitiu partit a Reus, el dissabte 10 de juny a les 17:45. Tant de bo no calgui i poguem celebrar la victòria el proper cap de setmana.

En els altres partits d’aquesta fase de permanència, s’han produït els següents resultats: