Obertes les inscripcions per la nova temporada

2020/07/31

Ja podeu fer la inscripció de jugadors i jugadores per la propera temporada 2020-21.

Accedint a través de l’enllaç directe que trobareu al menú superior de la pàgina, o bé des d’aquí mateix, entrareu a un nou FORMULARI que ens ajudarà a gestionar millor les altes i la informació de tots els equips, així com el contacte amb jugadors/es i pares/mares.

Notareu que hem canviat l’eina informàtica per les inscripcions. Després d’anys fent servir una aplicació pròpia, creada i gestionada pel nostre company secretari de la junta, el Jaume Bartolí, i que ens ha servit a la perfecció durant les darreres temporades, hem decidit canviar i adoptar la que l’empresa Playoff Informàtica ofereix en condicions avantatjoses pels clubs afiliats a la FCBQ. Agraïm al Jaume l’esforç i la dedicació durant tot aquest temps, i que ens seguirà donant per altres temes tan o més importants.

El principal motiu pel canvi no ha estat altre que la menor disponibilitat del Jaume per cuidar-se de l’actualització i manteniment de l’aplicatiu, per temes laborals. En qualsevol cas, l’eina que ens proporciona Playoff té prestacions interessants, entre les quals destaca el fet de que la mateixa empresa és proveïdora del programari de llicències de la FCBQ, fet que facilita molt la integració de les dades dels nostres jugadors i jugadores amb les de la federació.

Veureu que hi ha una sèrie de camps que són obligatoris i altres opcionals, a banda d’altres que són fonamentalment informatius. Entre els obligatoris hi ha el de pujar una foto recent del jugador o la jugadora, ja que així ho demana la FCBQ.

També, i molt important, fixeu-vos en l’enllaç que hi ha a una de les pàgines del formulari, des d’on us podreu descarregar el format de llicència oficial de la FCBQ que igualment és d’obligatòria aportació, tot i que us recomanem descarregar-lo abans des d’aquest ENLLAÇ DESCÀRREGA SOL·LICITUD LLICÈNCIA, i tenir-lo ja preparat. És important que, si el sabeu, hi indiqueu el nom o com a mínim la categoria (per exemple Cadet Femení Interterritorial) de l’equip.

Podreu omplir-lo directament des de l’ordinador, ja que és en format PDF editable, o bé, si ho preferiu, imprimir-lo i completar-lo a mà. Un cop el tingueu emplenat, cal signar-lo, escanejar-lo i pujar-lo mitjançant el botó que hi trobareu a l’efecte.

Aquells qui ja hagueu fet la inscripció en anys anteriors veureu que el formulari demana més o menys la mateixa informació, però en aquest cas consta de 7 pantalles, distribuïdes com segueix (en qualsevol moment podeu editar les pantalles anteriors clicant a sobre de l’opció “Modificar” que trobareu a la dreta):

 • Dades personals de l’esportista (inclosa la foto)
 • Dades addicionals, incloses observacions especials (per exemple, i molt important, sobre possibles al·lèrgies, intoleràncies o necessitats especials)
 • Dades de pare/mare o tutor/a legal, només obligatòries per com a mínim un d’ells i si l’esportista és menor d’edat
 • Selecció de la categoria per la propera temporada, segons edat, i informació sobre preus corresponents i formes de pagament (al quadre s’hi indica l’opció per defecte, que no té recàrrec ni descomptes, de matrícula i tres rebuts)
 • Pujada de documents (recordeu l’obligatorietat de la llicència i el DNI si es té)
 • Mètode de pagament (per defecte només oferim la domiciliació bancària però si es vol en casos especials es pot sol·licitar en l’apartat d’observacions un canvi, que haurà de ser avaluat i aprovat per la junta directiva). Aquí és obligatori, en qualsevol cas, indicar les dades bancàries (titular del compte i IBAN).
 • Observacions finals i acceptació de la política de tractament de dades personals i drets d’imatge abans de formalitzar la inscripció.

Aprofitem aquesta entrada per informar-vos d’un canvi important de cara a la propera temporada: veureu que, malgrat que les quotes s’han mantingut respecte a les de temporades anteriors, hem canviat la distribució dels pagaments augmentant el primer, en concepte de matrícula, i per tant reduint els restants.

S’ha fet així sobre tot per dos motius: el primer, que l’inici de temporada és especialment crític pel que fa a despeses federatives i estructurals del club, i així s’aconsegueix un extra de liquiditat. El segon és que, en general, la matrícula es considera no retornable mentre que les quotes posteriors podrien no cobrar-se o ser retornades en cas de circumstàncies especials com les que hem viscut aquesta darrera temporada.

Diem que la matrícula es considera no retornable en general, però també que en circumstàncies extraordinàries la junta directiva podrà procedir a la seva devolució. Per exemple, de nou, si hi ha una interrupció significativa o fins i tot la suspensió de la temporada abans o després d’iniciada. En qualsevol cas, com diem, arribat el cas s’estudiaria la millor manera de procedir però sempre amb el més absolut respecte a les lleis (en el nostre cas, com a entitat esportiva sense ànim lucratiu, la Llei de l’Esport) i als drets d’esportistes i pares/mares en el cas de menors. Això sí, desitgem i confiem que tot es pugui desenvolupar amb normalitat i puguem gaudir de la temporada sense entrebancs com esperem.

També, i per acabar, us informem de que l’aplicació de Playoff ofereix possibilitats addicionals que anirem fent servir i us comentarem al llarg de la temporada, com per exemple l’enviament de missatges personalitzats o generals, convocatòries, formularis específics per altres activitats, com per exemple estades, tornejos o celebracions; també enquestes i qüestionaris per recollir més informació i/o propostes, etc. Com diem, ja us n’anirem informant.

De moment, moltes gràcies per la vostra col·laboració i a la vostra disposició per si teniu qualsevol dubte o comentari, o si necessiteu alguna cosa de part nostra. Podeu contactar amb nosaltres a través dels mitjans que trobareu també al mateix formulari d’inscripcions o, com sempre, parlant amb els nostres coordinadors Ezequiel Bárcena i Bernat Bauzà.

Al final d’aquesta entrada us deixem la taula resum de quotes per categoria i les diferents opcions, que per suposat trobareu també dins del propi formulari d’inscripció, per la vostra referència.

SALUT I BÀSQUET!!!


QUOTES TEMPORADA 2020-21

 • La quota total de soci/a i els diferents càrrecs segons la categoria es distribueixen com segueix, en cas de que s’esculli l’opció per defecte de matrícula i tres pagaments aproximadament trimestrals:

 

Categoria

Quota total inclosa la matrícula

Matrícula

1r rebut

2n rebut

3r rebut

Prebenjamí 50€ 50€
Benjamí 98€ 50€ 48€
Aleví 280€ 130€ 75€ 75€
Preinfantil 625€ 130€ 165€ 165€ 165€
Infantil 625€ 130€ 165€ 165€ 165€
Cadet 640€ 130€ 170€ 170€ 170€
Júnior 640€ 130€ 170€ 170€ 170€
Sènior 370€ 130€ 80€ 80€ 80€

 

OBSERVACIONS

 • Per la temporada 2020-21 es mantenen les quotes de totes les categories com a la 2019-20.
 • Els jugadors/es en les categories Prebenjamí, Benjami, Aleví i Sènior han de ser també socis/sòcies del CN Reus Ploms. En aquests casos, la quota que s’indica a la taula anterior correspon només a la part que cobrarà el CB La Salle Reus, que per això resulta inferior a les de la resta de categories.
 • El primer càrrec, en concepte de matrícula i per cobrir despeses federatives, es farà efectiu en tots els casos després de fer la inscripció (NOTA: aquesta temporada 2020-21, i degut a la incertesa en el seu inici ocasionada per la COVID-19, s’ha decidit endarrerir el cobrament de la matrícula).
 • L’import de la matrícula es considera en general no retornable, tret de que hi concorrin circumstàncies extraordinàries, que hauran de ser avaluades per la junta directiva.
 • La resta de càrrecs es faran (a títol orientatiu que caldrà confirmar en funció de com es desenvolupi  la temporada i com arribin els càrrecs federatius) els mesos de novembre, febrer i abril, tot i que les dates concretes poden variar en un sentit o en l’altre com s’ha indicat.
 • En qualsevol cas, uns dies abans d’efectuar el càrrec al compte bancari s’enviarà un correu electrònic d’avís.
 • Si es tria l’opció de fer el pagament del total de la quota en un únic càrrec (per les categories de Preinfantil a Sènior), s’aplicarà un un descompte de 30€ o un 5% del total, la menor d’aquestes quantitats.
 • Si es tria l’opció de pagament mensual, s’aplicarà al primer rebut un recàrrec de 10€ per cobrir les despeses bancàries addicionals que això suposa.
 • Es podran sol·licitar modalitats de pagament diferents a les esmentades en el moment de fer la inscripció, però aquestes estaran subjectes a aprovació per part de la junta directiva.
 • Qualsevol petició cal que consti en l’apartat corresponent (Observacions) del formulari d’inscripció per tal de que pugui ser atesa.
 • Els jugadors/es que tinguin algun germà/na en el Club rebran un descompte del 10% de la quota total, que s’aplicarà en la primera de les quotes (la matrícula), i només al menor dels germans.
 • En cas de que renuncieu a vendre loteria de Nadal del club, i tal com s’informa a l’apartat corresponent del formulari d’inscripció, la quota total es veurà incrementada en 30€.

Comentaris

 1. VICTORIA DE PAZ TABUY - 2020/08/10 a 11:11

  Bon dia,
  Soc la mare d’en Victor Ruiz de Paz.
  Em podriau avançar les dates de pagament tant de la matricula com dels tres rebuts ??
  Gràcies.

  Respon
 2. cbsalle - 2020/08/14 a 12:49

  Bon dia Victoria. Tal com es preveu l’inici de la temporada (a mitjan octubre), la previsió és que fem el càrrec de la matrícula a primers de setembre, quan ja esperem tenir la majoria de les inscripcions fetes, i després el primer pagament a primers de novembre, el segon a mitjan gener i el tercer a primers de març.

  Tanmateix, evidentment tot dependrà de com es desenvolupi la temporada en funció de l’impacte de la COVID-19. Això sí, estem oberts a adaptar-nos en casos especials a les vostres peticions, que ens podeu indicar mitjançant el formulari d’inscripció, i si ho prefereixes pots contactar amb administracio@cbsallereus.cat.

  Gràcies i a la teva disposició per si necessites res més.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors