Nous equipaments a partir de la Temporada 2019-20

EQUIPAMENTS OFICIALS TEMPORADA 2019-2020 I SEGÜENTS

A partir de la temporada 2019-2020 s’ha produït un canvi de proveïdor en els equipaments oficials del club. Tenint en compte l’experiència de les anteriors temporades i els problemes de disponibilitat i de retards en els terminis d’entrega que es venien observant, es va decidir aquest canvi que esperem sigui positiu per totes les parts.

Els nous equipaments passen a ser de la marca VIVE, i s’adquiriran per comanda feta directament des del club. VIVE és una empresa espanyola (amb seu a Màlaga) que fa servir la fabricació pròpia en tots els seus articles i que, a banda d’oferir la màxima qualitat en teixits i acabats, garanteix una major rapidesa en el servei gràcies al tracte directe entre club i proveïdor. També ens proporciona un disseny pràcticament idèntic al que veníem utilitzant.  I tot això, i no menys important, a un preu notablement més econòmic.

VIVE és per exemple proveïdor oficial de clubs ACB (Obradoiro), Lliga Femenina I (Gernika), LEB Oro (Granada, Cáceres o Murcia), LEB Plata (Albacete, La Roda, Plasencia), etc. A Catalunya, equipa per exemple a: UE Sant Cugat, CEB Girona, Lima-Horta, Cambrils o Samà Vilanova, entre altres.

Les noves incorporacions hauran d’adquirir el pack complet (triant només la samarreta de joc corresponent al seu equip), al preu conjunt de 105€ (abans 130) per totes les categories a partir de Preinfantil (inclosa) i 55€ (abans 80) per les inferiors. Es podran adquirir igualment peces separades al preu indicat al costat de cada element.

Com a nota important, el canvi afectarà només a les noves incorporacions i en el cas de jugadors/es que passin a categoria Sènior i no disposin ja de l’equipament corresponent. Dit d’una altra manera, els equipaments Spalding continuaran sent vàlids mentre es puguin fer servir, tot i que l’objectiu a mitjà-llarg termini és el canvi a la nova marca per tots els equips.

També es important remarcar que les gestions i comandes es faran directament des de l’administració del Club. Això no implica que es tanqui la col·laboració amb Intersport per aquestes o altres activitats.


PECES D’EQUIPACIONS

Samarreta equips Sènior, Pre-Benjamins i Benjamins:

25,00€

Samarreta resta d’equips:

25,00€

Pantaló joc (tots els equips):

16€

Samarreta pre-joc (tots els equips):

15€

Xandall de dues peces (tots els equips):

30€ (jaqueta) + 20€ (pantaló)


PACKS D’EQUIPACIONS
Pack Sènior: 105€ (5 peces)
Pack de Preinfantil a Júnior: 105€ (5 peces)
Pack Prebenjamí i Benjamí: 55€ (3 peces)

SEGONA EQUIPACIÓ

També com a novetat en aquest cas, i per optimitzar recursos, s’ha decidit que la samarreta verda Salle-Ploms passi a ser la segona equipació oficial, tot i que els equips que haguessin adquirit la que es va posar a la venda la passada temporada (foto) podran continuar usant-la sempre i quan òbviament tots els components de l’equip la tinguin. Igualment, la samarreta ratllada Ploms-Salle passarà a ser la segona equipació oficial pels equips que tenen la verda com a primera.


ALTRES COMPLEMENTS

Arribat el cas, es comunicarà la possible disponibilitat d’altres complements com: polos, motxilles, dessuadores, mitjons, tovalloles, etc., oficials del club i que es podran adquirir per les mateixes vies i sempre a preus el més continguts possible garantint la qualitat necessària.


PROCEDIMENT DE GESTIÓ D’EQUIPAMENTS DEL CLUB PER NOVES INCORPORACIONS (O ADQUISICIÓ DE NOU MATERIAL)
Aspectes generals

L’equipament oficial del Club a partir de la temporada 2019-2020 passa a ser de la marca VIVE amb dues opcions:

  • Samarreta a franges horitzontals blanques i negres (colors Ploms) i pantaló negre pels equips Sènior.
  • Samarreta verda (colors Salle-Ploms) i el mateix pantaló negre per equips de Preinfantil a Júnior.
  • Comú per tots els equips: samarreta prejoc de color negre, xandall blanc amb pantaló negre.

La comanda es farà directament des del club i a través de Coordinació i Administració, amb la informació (talles i necessitats) proporcionada per jugadors/es i/o pares/mares.

Sistema per l’obtenció de nous equipaments

El sistema que se seguirà quan calgui adquirir nous equipaments complets o elements separats serà en general el mateix. Heu d’accedir al següent formulari de sol·licitud, que funciona a través de la nova plataforma de gestió (Playoff) i és similar al d’inscripcions que ja haureu utlitzat. Us demanarà DNI i data de naixement, dades que utilitza per relacionar la comanda amb la fitxa d’inscripció i que la informació quedi adequadament registrada. En arribar a la darrera pàgina veureu que us informa del preu, però com ja s’indica a l’aplicació és només a títol informatiu, atès que el pagament es farà (en efectiu o per transferència al compte del club, el que preferiu) un cop s’hagi rebut la roba i hagueu estat avisats.

Donat que en el moment de fer la inscripció ja us demanem el dorsal que sol·liciteu, no caldrà que el torneu a indicar en fer la comanda, però per això mateix evidentment serà necessari que estigueu inscrits abans de fer-la.

Un cop completada la sol·licitud, el sistema enviarà un missatge al compte d’administració del club i s’activarà el procediment de comanda al proveïdor (Vive). A partir d’aquí, se seguiran els següents passos:

  • Des de l’Oficina del Bàsquet (administració de Ploms-Salle Reus) es comprovarà la comanda i que no hi hagi cap duplicitat de dorsal prèviament demanat al mateix equip. També es tindran en compte possibles coincidències en casos de jugadors/es que puguin jugar partits amb equips de la categoria immediatament superior. En cas de que estigui disponible s’assignarà el dorsal escollit (si l’opció triada no és factible llavors se n’haurà de triar un altre) i es registrarà la comanda a VIVE.
  • NOTA: Malgrat que normalment es recomana fer prèviament una prova de talles, la temporada 2020-21 hem decidit no fer-la per evitar riscs de contagi.
  • Un cop feta i rebuda la comanda, VIVE indicarà la data aproximada prevista de recepció.
  • Un cop rebuda la comanda, el Club es posarà en contacte amb els/les interessats/des per indicar que es pot fer la recollida i el pagament, pel mitjà que desitgin.
  • A partir de la temporada 2019-20, a banda de l’equipament habitual, serà requisit que tots els jugadors o jugadores adquireixin també una samarreta reversible d’entrenament (verda per un costat i negra pes l’altre) que s’estamparà amb logo Ploms-Salle Reus. La compra de la mateixa anirà a càrrec de cada jugador/a i passarà per tant a ser d’ús individual per poder ser emprada a qualsevol entrenament.
  • També, com s’ha indicat anteriorment, cada una de les dues camisetes oficials passarà a ser segona equipació de l’altra; és a dir, la verda Salle-Ploms serà la segona de la ratllada Ploms-Salle i vice-versa.