Bàsquet Ploms Salle Reus Club Bàsquet Salle Reus 2020  37è. Torneig Ramon Bosch - 12 hores minibàsquet
cat | esp
Gràcies! / Gracias!

#12horessallereus

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tothom que les va fer possibles.

Queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento a quienes las hicieron posibles.

http://www.cbsallereus.cat/gracies-2/ 

Us esperem en l'edició 38! Os esperamos en la edición 38!

5/5/2018 17:35
Horaris esmorzar i busos matí 1/5 - Horario desayuno y bus mañana 1/5

Horaris pel matí 1/5 d'esmorzars i bus cap a pabellons - Compte amb els horaris que demà estan MOLT AJUSTATS! Millor estar 5-10 minuts abans de l'hora al lloc.

Bona nit a tothom i a descansar per a la fase final!

Horarios para la mañana 1/5 de desayunos y bus hacia pabellones - Atención con los horarios que seran MUY AJUSTADOS!! Mejor estar 5-10 minutos antes en el sitio.

Buenas noches a todos y a descansar para la fase final!

 

Esmorzar dimarts 1/5-Desayuno martes 1/5

 

Bus Dimarts 1/5-Bus Martes 1/5

 

 

1/5/2018 00:07
INSTRUCCIONS PER AL DIA DE FINALS / INSTRUCCIONES PARA EL DÍA DE FINALES

Demà dia 1 de maig és el dia de les finals del Torneig, amb un total de 34 partits en 4 seus diferents, que es disputaran entre les 8:30 del matí i, aproximadament, les 11:30. Podeu consultar ja el quadre complet al web.

 

Per tal d'assegurar el mínim de problemes en el moviment de tants equips, us agrairíem que tinguéssiu en compte les següents indicacions:

 

 • En sortir del resort haureu de fer el check-out, per la qual cosa és important que tots els equips, però especialment aquells que juguen els seus partits a primera hora (8.30), estiguin preparats per a la sortida en els autobusos abans de les 8 en punt amb els seus equipatges llestos. Prepareu-los amb temps i no us oblideu de res!
 • Els autobusos de l'organització (Nika) traslladaran a cada equip a la seu on jugui el seu partit, i en acabar els encontres s'organitzaran busos per portar-los des de les diferents seus (pavellons CN Reus Ploms, Alberich i Casas i Ciutat de Reus) al Col·legi la Salle, on després de la disputa de la final de Mini Masculí A se celebrarà el lliurament de premis.
 • Al Col·legi La Salle, on s'espera que es concentrin la majoria dels equips cap al final del matí, s'habilitarà un espai perquè els/les participants puguin deixar els seus equipatges mentre acaba la competició.
 • Recordeu que, en acabar el lliurament de premis, s'habilitaran autobusos per que els qui ho desitgin puguin traslladar-se al Pavelló Olímpic Municipal (POM) per presenciar-hi la final de la Lliga Catalana ACB (Andorra-Barcelona).
 • Els qui es desplacin al POM podran deixar les seves pertinences al Col·legi La Salle per recollir-les posteriorment a l'acabar el partit i abans de tornar als seus llocs d'origen. Durant la tarda de demà hi haurà personal de l'organització en el Col·legi.
 • Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment, no dubteu a contactar amb el personal de l'organització (Jaume Bartolí i Ezequiel Bárcena) que pernocta amb vosaltres al resort.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió, i esperem que demà sigui un gran dia per posar punt i final amb la satisfacció de tots/es en aquesta 37a Edició del Torneig.

 


 

Mañana día 1 de mayo es el día de las finales del Torneo, con un total de 34 partidos en 4 sedes distintas, que se disputarán entre las 8:30 de la mañana y, aproximadamente, las 11:30. Podeis consultar ya el cuadro completo en la web.

 

Con el fin de asegurar el mínimo de problemas en el movimiento de tantos equipos, os agradeceríamos tuviérais en cuenta las siguientes indicaciones:

 

 • Al salir del resort tendréis que hacer el check-out, por lo que es importante que todos los equipos, pero especialmente aquellos que juegan sus partidos a primera hora (8:30), estén listos para la salida en los autobuses antes de las 8 en punto con sus equipajes listos. ¡Preparadlos con tiempo y no os olvidéis de nada!
 • Los autobuses de la organización (Nika) trasladarán a cada equipo a la sede en que juegue su partido, y al acabar los encuentros se organizarán buses para llevarlos desde las distintas sedes (pabellones CN Reus Ploms, Alberich i Casas y Ciutat de Reus) al Colegio La Salle, donde tras la disputa de la final de Mini Masculino A se celebrará la entrega de premios.
 • En el Colegio La Salle, donde se espera que se concentren la mayoría de los equipos hacia el final de la mañana, se habilitará un espacio para que los/las participantes puedan dejar sus equipajes mientras termina la competición.
 • Recordad que, al acabar la entrega de premios se habilitarán autobuses para que quienes lo deseen puedan trasladarse al Pabellón Olímpico Municipal (POM) para presenciar la final de la Lliga Catalana ACB (Andorra-Barcelona).
 • Quienes se desplacen al POM podrán dejar sus pertenencias en el Colegio La Salle para recogerlas posteriormente al terminar el partido y antes de volver a sus lugares de origen. Durante la tarde de mañana habrá personal de la organización en el Colegio.
 • Para cualquier duda, consulta o sugerencia, no dudéis en contactar con el personal de la organización (Jaume Bartolí y Ezequiel Bárcena) que pernocta con vosotros en el resort.

 

Muchas gracias por vuestra colaboración y comprensión, y esperemos que mañana sea un gran día para poner punto y final a satisfacción de todos/as en esta 37ª Edicion del Torneo.

30/4/2018 22:17
Horaris Sopar dilluns 30/4 - Horarios Cena lunes 30/4

Consulteu horaris sopar d'avui 30/4. Atenció alguns equips de la segona franja (21:00) amb l'arribada del bus, cal anar depressa per arribar a l'hora al torn de menjador.

Consultad horarios cena hoy 30/4. Atención algunos equips de la segunda franja (21:00) con la llegada del bus, ir rápidos para llegar a la hora al turno de comedor.

 

Sopar dilluns 30/4-Cena lunes 30/4

30/4/2018 14:41
Pavelló Polilleuger Ciutat de Reus / Pabellón ligero Ciutat de Reus
30/4/2018 13:39
...+5   ...+10   totes   
Instagram   #12horessallereus
Twitter   @12hsallereus
Facebook
CB Salle Reus -